Tekken kort Tournament


Kombinasjonen av Beat&# 039; em Up og kortspill: Med riktig strategi erobre deg høy score og vise andre spillere, som er kongen av alle kampsport. Online spillet er&# 039; s for

Tekken kort Tournament lever opp til navnet sitt. Ved hjelp av spillkort du leverer deg actionfylte kamper og vise din motstander, som er sterkere. Din oppgave er å lage den perfekte dekk og sende legendariske figurer i bokseringen. Taktiske hensyn hjelpe din kollega på et øyeblikk i K.O. å formidle. Selv om det på Tekken aldri blitt sett samlekort i verden, blir deler av spillmekanikken kjent. Hvis det er mulig å desimere livet interessante fienden karakter i løpet av svært kort tid, vinner du duell. Har du samle nok poeng, kan du se andre tall - kart, oppgraderinger og lignende - fri lek.

Med Yoshimitsu til slagmarken

I 1994, har den første grenen av Tekken-serien blitt publisert. Heihachi Mishima, Nina Williams eller Paul Phoenix: Selv da hadde de tilgang til tegn som er kjent over hele verden i dag. Med Tekken kort Tournament har du muligheten til å få mange av de kjente figurene og la dem kjempe for deg. Den free-to-play tittelen fra huset til Namco Bandai, er det ikke bare et nettspill, men også for alle vanlige smarttelefoner og tablet-enheter.

Kortspill i 'em up stil beat

Å forene brukere fra hele verden sammen, er det online spillet multi-plattform kompatibel. Dette betyr at du alltid er forent med vennene dine - uansett hvilken enhet du bare zockst. vil du bli belønnet med poeng for hver vellykket runde, som det gjelder å handle for varer i butikken. I tillegg fysiske samlekort er tilgjengelig som du kan bruke som et eget kortspill eller sette inn en kode i videospill. Så du har mulighet til å låse opp nye figurer eller nyttige oppgraderinger.