Shakes og fidget: fire-hendelse til syvende fødselsdagen til …Smeden.

Utgivelsen av den frie rollespill Shakes og fidget vil markere denne uken for syvende gang. Klart at spillerne ønsker å markere begivenheten mye, og dermed pent skumme bonuser. Hva endelig en bursdagsfest uten presanger? Sikkert du er kjent med hendelsene som finner sted i nettleseren RPG, som også er tilgjengelig som en app nå, nå og da. Vanligvis er disse bonus hendelser fordoblet i løpet av helgen. Den syvende fødselsdag, derimot, er en spesiell anledning, så kjøre fra lørdag, 25. juni, flere tiltak samtidig.

Jubileumsfesten er delt inn i fire handlinger. Når Epic tilfelle øker sannsynligheten for at spillere vil finne 50 episke elementer på nivå mens du tjene mer gull i byen vakt og Tavern Quests for gull hendelsen.

på arrangementet "Rarities av skogen" øker sjansen for å finne på Tavern Quests sopp, premien valuta Shakes og fidget, som du må som regel kjøpe med ekte penger. Skulle du noen euro å investere, har denne helgen en god mulighet til å gjøre det, fordi for hvert kjøp får du 20 prosent mer sopp. Også du kan finne på "Rarities av skogen"-Event økt tre og steiner for festningen.

Gratulerer med dagen, Shakes og Fidget!

Den fjerde handling fødselsdag Shakes og fidget, som også starter på lørdag, er opplevelsen av hendelsen hvor du, som navnet antyder, høster flere erfaringspoeng når du Tavern Quests vellykket. Til søndag kan du dra nytte av de ulike bonuser.

I morgen ved 16-tiden, forresten, åpner den 10. internasjonale spillverdenen sine dører.

Kilde: Pressemelding