Hello Kitty Online


Ta til verden en av de mest berømte fitte katten i verden. Klienten spillet spiller i den berømte Sanrio verden. Der vil du møte Kitty og hennes søte venner, men også onde monster ...

Klienten spillet Hello Kitty Online vil gi deg muligheten, sammen med mange andre fans av den lille katten å styre skjebnen til Kitty og vennene hennes.

For å starte spillet, må du opprette en konto du bare, Hello Kitty Online nedlasting, installere og deretter logge inn på din påloggingsinformasjon. Allerede er du blant dem i Sanrio Town - Hello Kitty hjem.

Nå begynner du å skape deg et tegn. Som du kan lage selv på vilje. Hår, hodeplagg, ansiktstrekk, klær og objektet du holder i hendene (for eksempel en tryllestav i butterfly design) kan velges fritt.

I Hello Kitty Online mange opplevelser venter på deg. Først er det selvfølgelig å overvinne onde monstre. Men hvis du selv ikke føler slåssing, er det også mulighet for å grave etter malm å utforske villmarken og ser etter velsmakende frukter, for å oppdage nye byer og utvise deg med en mini-spilletid.

Selvfølgelig, du møter ikke bare Hello Kitty personlig, men også mange av sine venner i online-spillet. Pochacco, Badtz-Maru, Kjære Daniel og mange andre søte figurer venter på å gjøre med deg bekjent. De vil sette deg oppdrag som må være oppfylt for deg. Er du vellykket, tjener du verdifulle erfaringspoeng i Hello Kitty Online og also're stakk en en eller annen måte belønning.

Du kan også kjøpe deg kjæledyr. Bekjemp du, for eksempel, et monster, må du holde det noen ganger det samme. roam med kjæledyr gjør ikke bare mer moro, men kan bidra til enklere å oppfylle oppdraget ditt du også.