Tropicalla


Strandet på en tropisk øy du gjøre deg dem til å bygge et lager. Grunner i Tropicalla din egen utvikling, omgitt av hav.

Det hele starter med en flyulykke

Som en passasjer på et fly reisen slutter ikke som håpet. En krasj, er fortsatt ukjent årsak som for deg er å klandre for det faktum at du nå befinner deg på en øde øy. i nettspill Tropicalla du prøver å gjøre livet ditt som en skipbrudden så behagelig som mulig. Heldigvis, vil du finne massevis av ressurser på øya for prosjektet. Og tilsynelatende karakteren din er velsignet med en imponerende tekniske ferdigheter, slik at du gjøre deg like å arbeide og alt bygger det du trenger til din hverdag. Men som det har kommet på nøyaktig flyulykke, lærer du bare i løpet av spillet. Snart lüftest hemmeligheten bak det.

Andre overlevende observert!

Før eller senere du varsel Tropicalla, at du ikke er den eneste personen som har overlevd ulykken. Du gjør bekjentskap med andre skipbrudne å hjelpe deg å fortsette å utvikle øya. Trinn for trinn du utforske flere spillkarakterer hvert område, og prøv å samle så mange ressurser og fullføre oppdrag. Men pass på: Mens du gir kratt til siden, gjør du slik for den ene eller den andre dyr som må bekjempes raskt. Mot ... bare i de første motstanderne er bare små edderkopper - alt så ille.

Bygge spillet med kamper

Igjen og igjen rampete pirater på frifot i nærheten den tropiske øya. Bygg ut ditt skip og jage dem bort! I slaget ved havets avhenger Zielgenaugikeit. I turbaserte kamper prøver du å synke skipet motstanderen for så å plyndre hans øya. Til slutt, alle barn vet at pirater er hamstring verdifulle skatter at selv du du ikke vil gå glipp av.

Tropicalla er en free-to-play konstruksjon spill som du kan spille direkte i nettleseren.