Planter vs. Zombies Adventures


Kampen-Plants vs Zombies kan også spilles i en gratis versjon på Facebook. Avl nye plante kreasjoner, skyte zombier i uorden og erfaring med venner, populært å

Bakgården er flytende igjen i fare, fordi rotting vandøde vil hjernen din! Bra du har noen erter Pucker overs forsvare dørstokken. For fire år siden scoret de aller første Plants vs. Zombies med en sofistikert gameplay, alle slags grønnsaker og rikelig med vidd. Nå det populære spillet fra Electronic Arts' datterselskap PopCap Games er tilbake og denne gangen er det om alt!

I motsetning til den betalte versjonen av spillet Risen kommer i Planter vs. Zombies Adventures nemlig fra alle sider til din campingvogn. Siden koordinasjon og helt nye plantearter er nødvendig for å beskytte dine fire vegger fra grådige Sabberheinis. Zombiene heller ikke gå i en rett linje til ditt hjem til, men bruker asfalterte stier som fører mot døren. Plantene du nå postierst til kanten av veien. er heldigvis tilbake en gressklipper som en siste forsvarslinje klar, hvis alt annet svikter. I tilpasningen av de berømte Plants vs. Zombies gjør deg klar for en stadig voksende verden. Tåken rundt gradvis tynner ut, og skaper både nye muligheter og farer. Du kjører lenger og lenger ned i gaten og ta det videre med skumle figurer som du aldri har sett før. Vær du sikker på at du vil ha mye å gjøre for å holde zombiene permanent fra en hjerne snack.

Strategisk har endret seg i etterfølgeren til nettleseren ting. Det er i Plants vs. Zombies Adventures flere tilnærminger hvordan du by, gate og forsvare livet ditt til. Var sikker gøy så langt har bare en eneste spillopplevelse, kan du i Facebook spill klassisk ta med vennene dine på zombie turen. Bare vri bordene! Send angriperne til dine venner og trylle en reell invasjon av vandøde opp. Av deg forsterke din planter og bygger det opp, sikre deg hagen, i alle fall for en stund, fordi hjernen eaters aldri sover.