startet julen Event 2015: The Settlers OnlineJul i nettleseren spillet.

Hvert år er det i julen en livlig mas i nettleserspillet The Settlers Online. Per i dag går jule arrangementet i 2015, og du har frem til 5. januar tid til å delta i alle aktiviteter, for da turn-off for arrangementet begynner. Komplett slutten av julefeiringen er 12. januar. Som vi rapporterte tilbake i oktober, det er å gjøre alle slag for deg. Fra en kalender over hendelser, der du får lov til å åpne døren for 21 dager, gjennom ulike samle til kampanjer og andre elementer er ikke kjedelig du bestemt.

Siden den første kunngjøringen om litt hva som er endret. Så du ser en ny type dør (Festtagstürchen), for eksempel, arrangementskalender, og det vil også alltid viser hvor lenge hver Klappchen kan fortsatt åpnes. Åpner henne alle kalender dører, får du ikke bare en spesiell gullgruve, men i opp til 40 bosettere finne plass og kan konstruere det før scenen seks til slutt 115 innbyggere sitte der foran den varme peisen og kan feiring og det nye pepperkakehus.

De nye bygninger: gullgruve, pepperkakehus og Santa Claus kvartalene.

I tillegg har du lov til nylig velkommen kvartermester julenissen som en ny spesialist. Tegnet av type transport Generelt ikke slåss, men fraktet opp til 1000 enheter. I tillegg er gjenstand for Krampus er tilgjengelig som øker produktiviteten av hver arbeids bygning på 400 prosent. Noen endringer også gjelder noen oppskrifter som eventyr, noen statuser av utvalgte objekter, samt suksesser. Forbedret vannmølle, noe som frembringer tre ganger så hurtig vann er gitt.

Kilde: Official Website