School of Dragons


Velkommen til skolen av dragen! Følg stien til Vikings Hicks og lære true til filmen motto: Train Your Dragon!

Flyr gjennom luften og eventyr ut på baksiden av en soulmate drage: Hvis det er din drøm, da er du helt rett i School of Dragons. Her vil du lære ikke bare hva det vil si å fly med vinden, men også alle slags andre high-vitenskapelige problemstillinger. En forkjærlighet for alkymi og eksperimentering er uttrykkelig velkommen på øya drager. Men før du kan kalle livet ditt i Dragon skolen hver dag, må du selvsagt først og fremst finne en skjellete venn.

For hver Viking rett dragen

Finn en fortrolig som passer deg og grublende fra hans egg. Du kan velge "easy to Train Your Dragon" eller velg en annen blanding mellom de kjente arter fra filmen. Her er et utvalg av drager, du møter i denne mobil og Facebook spillet:

  • forferdelig skrekk
  • Skrill
  • hvisking død
  • dødelig Nadder
  • Gronckel

Husk at du bare kan velge noen drage arter som torden trommeslager, etter å ha fullført en betalt medlemskap.

Brann-spytter som skal læres

På skolen lærer du noe viktig, må du vite som en spirende helten. Du utdanne og trene babyen monster før det utvikler seg til en farlig terror av himmelen. Timer i drage løp, flytrening eller brann-spytter er bare et lite utvalg av oppgaver som venter deg på vei. I tillegg bruker du tiden din til å fiske eller utforske området - alle viktige oppgaver på vei til dragen rytter.

Med tiden knüpfst du en stadig sterkere tilknytning til din sjelefrende. Forholdet til dragen din basert på gjensidig tillit, at du må bygge bare. Som en gang Hiccup og Tannløs kommer fra deg bare en drøm par, hvis du er villig til å jobbe jevnt og trutt mot en felles fremtid.