OGame


Bygg din egen plass imperium! Har du tenkt å være klokt med dine ressurser til, kan du OGame på bena en kraftig flåte.

Plassen strategispillet OGame siden 2002 tiltrekker seg tusenvis av spillere. Når du har logget på en av de mange universer du begynner beskjedent på en planet i et ukjent rom. La oss ikke avskrekke deg fra pionerarbeid: de første stadiene av utvikling for energi og produksjon er bare begynnelsen på en gigantisk utvikling.

Ditt hjem planet er bare begynnelsen

Det er tre spill råvarer, nemlig metall, krystall og deuterium. For dem alltid til bunkring rikelig, starter du mest umiddelbart med min ekspansjon. Husk at gruven nivå, energibehovet øker. Etter bare kort tid du har vært i stand til å gjøre forskning og å bygge romskip.

Opptil åtte flere planeter må du kolonisere. Spesielt små eller inaktive spillere er ofte mål for raids. Sterkere spillere prøver å stjele dine ressurser og ødelegge dine forsvar. Åttende derfor alltid forsiktig med å bli sluppet for mange ressurser på planeten din når du logger ut. Spillet fortsetter i sanntid.

Oppnå mer sammen

Bestem om du i OGame snarere enn "fleeter" ved stjerne test eller med en stor flåte som "Miner" mer opptatt hinarbeitest utvide din planet fredelig. Selvfølgelig må du angripe andre spillere muligheten. men beregne nøyaktig om din flåten kommer gjennom forsvar av fienden. i nettspill OGame du bør alltid huske på motstanderens spillere.

En stor flåte du bør se, men bare kjøpe hvis du har en måne. En måne oppstår fra et vrakgodset som er dannet etter sammenstøtet av flere flåter. Det spesielle med en måne: Motstanderen kan ikke se når flåten kommer eller losfliegt.

I OGame, er det tilrådelig å bli med i en allianse deg. Dine allierte forsvare deg selv litt heldig i tilfelle angrep med. Hennes planer sammen komplisert angrep mot sterke motstandere, som du alene ikke ville bli økt.

OGames mørk materie

OGame er i utgangspunktet gratis. Hvem ønsker å ha noen fordeler i spillet som kan kjøpe mørk materie som gjør spillene mer behagelig. Nødvendig er imidlertid ikke til å konkurrere i OGame.