stjerne~~POS=TRUNC Stable


På baksiden av hesten din kan du oppleve mange opplevelser i Star Stable. Du sykepleier hesten din og ta del i konkurranser.

Som en fan av raggete quadruped du kommer i stjerne~~POS=TRUNC Stable fullt på din bekostning. I dette online spillet venter på deg utallige hester og en av dem hørte i begynnelsen deg. Sammen med din firbente venn du legger ut på store opplevelser og sjekke alle hjørner av den enorme 3D-verden. Inntil du nå nivå fem, kan du bruke helt gratis og allerede komme i kontakt med andre hester-entusiastiske spillere mange funksjoner i hesten spillet. Hva annet venter på deg i Star Stable, vil du lære i denne traileren:

En fantastisk verden med mange utfordringer

I Horse Spill Stjerne Stable du befinner deg på en øy som heter Jorvik igjen. Snødekte fjell, mystiske grotter, idylliske landsbyer og tett skog det er på øya for å oppdage - selvfølgelig alltid på baksiden av hesten din. Trivsel på protesjé er i Star Stable sentrum scene. Dag etter dag du sykepleier dine firbente venner, du lager begynnelsen av rollespillet alene kommer din vei. Med hesten din tar deg med på ulike raser og prøve å nå første mållinjen. En rekke konkurranser venter på deg i Star Stable, med litt trening og ferdigheter du trekke vinneren av den.

stjerne~~POS=TRUNC Stable

På baksiden av din hest skjer spennende eventyr.

Under øya rundtur du tar på ulike jobber som du gjør samvittighetsfullt. Meisterst du de ulike utfordringer som vil du snart være et godt omdømme trygg. Gradvis du sikre deg mer stilige klær og edlere utstyr til hesten din. Med regelmessig trening er du optimalisere trenings og evner av dyr venn og fortsatt mestre større utfordringer som venter deg i Star Stable. I rideklubb bli med deg sammen med andre spillere.

stjerne~~POS=TRUNC Stable

I all slags vær kan du regne med hesten din.

StarRider Medlemskap

Hvis du ønsker å få tilgang til alle funksjoner og aspekter av spillet, trenger du en betalt medlemskap. Som en såkalt StarRider aksepterer du gruppere utfordringer i en del, erledigst daglige ordrer og har tilgang til arenaen. I gratisversjonen er dere grunnleggende funksjonene bare noen tilgjengelig.