War of the Immortals


Velg en helt og gå videre. Med andre spillere i en rasende krig mot Immortals Det er din oppgave å bringe orden i kaoset endelig.

I en verden av MMORPGs Montenia War of the Immortals stridsøksen ble gravd ut for lenge siden. Den nådeløse krigen mellom deg og de udødelige har nådd toppen. De Immortals spille i denne online rollespill en viktig rolle, fordi de er dine største fiender. Du og alle de andre heltene forbereder å avslutte denne krigen for alltid.

For å gå til kamp, ​​velger du først for en av de elementene du å velge tegn som du ønsker å ødelegge dine fiender. Totalt er det åtte klasser som representerer hver av de Berserker, mesteren, profeten, den Elementa, attentatmannen, den leiesoldat, Rangers og nymfe. Hver klasse trumfer med individuelle styrker, evner og kampferdigheter og kan spilles på forskjellige måter. Takket være sjelen utstyr system av War of the Immortals, har hver klasse sine egne rustningssett som varierer med nivået av karakter.

Men siden du ikke kan alene vinne krigen i War of the Immortals, bli med deg med andre modige spillere i laug. Som en guild medlem du går i kamp sterke lag og planlegge neste skritt sammen. I tillegg er du i stand til å bygge en gildehallen for å utveksle elementer og materialer og lære opp nye medlemmer til å være alltid godt forberedt på de kommende kampene.

For å finne ut i War of the Immortals, som er den sterkeste gruppen i hele Montenia du buhlst i kriger mot andre for territorium, ressurser, penger og berømmelse. Du kan også ta i spillet og zähmen.Somit du vil fange mange lojale følgesvenn til siden din ved hjelp dyret sjel systemet omtrent hver monster. Din krigen i spillklienten War of the Immortals har nettopp begynt.