Ikariam: Den daglige liv i en friskbagte piraterI flere uger, kan du prøve din hånd på den strategi browser spil som pirater. Men hvilke nye funktioner er derfor komme i spil, og hvad du har det på alle? Vi har samlet de vigtigste informationer om piratkopiering opdatering til dig.

Den nye pirat fæstning kan opgraderes i 30 etaper. til din pirat fæstning placeret på feltet på din ø, du er nogle nye funktioner i browseren spil til rådighed:

razziaer

I en plyndring deres erobrede dig Kaperpunkte og guld. I spillet er der ni forskellige ture.

razziaer

Hvad gør en pirat hele dagen? Right, razziaer plan ... og efter flaske rom bestemt nogle gange køre. Ser dens nær dig mere pirat højborge, kan du angribe dem og få dig Kaperpunkte det.

Kaperpunkte for besætningen styrke

Med en svag besætning vil du ikke komme langt. For at opgradere jeres mænd gradvist for pirat liv, du har brug for netop den Kaperpunkte, at du investerer i din besætning. Er din besætning engang stærk nok forsvare deres egen pirat fæstning er nemt - det samme gælder for razziaer.

Høj score - pirat på karrierestigen

Rum til hårde pirater frigivet den nye high score. Hørt for en bestemt bedømmelse periode top 50 spillere, vil du modtage en guldgrube.Kilde: Official Website