Might and Magic Heroes Online: Tips til Phantom mønter og …Hvert nu og så vil du finde nogle emner, der ikke kan bruges som artefakter og også gør noget godt byggemateriale såsom træ eller metal i dine rejser gennem Schwarzast, Falkenhorst og Whispering Prairie. Ved lav beholdning og en masse bagage, du undret, om det er umagen værd at spilde lagerplads og plads til angiveligt meningsløs rod. Nogle af disse havde plukket ting kan vise sig at være yderst værdifuldt for nogle gange, når du er klar et par måder at gå den ekstra.Betød Phantom mønter og engel fjer, der kan findes i hele skeletter undervejs er. I Might and Magic Heroes Online, disse to samleobjekter repræsenterer en form for alternativ valuta. Jeg mener, giver hende nok mønter og fjer off på en bestemt person i spillet, kan du væsner, som du kan være yderst nyttigt, forpligte sig til din sag. Vi giver dig et par pointers på eksemplet med Refuge kampagne.

phantom mønter

Som en mand af kød UNF blod deres Phantom mønter vil vampyr antikvariske på den nordlige Plateau (1. akt) foregår. Den Undead er gale om den magiske Klimpergeld, så meget, at han gør dig til en masse ghouls til rådighed, så snart du samler tre af Phantom mønter for ham. Du skal beslutte, om du absorbere som et menneske helt, den Ghoul Regiment i din hær Mistro bruge pladsen til andre tilflugt enheder. Især hvis du også spiller en begravelsesplads helte, der tilbyder den antikvariske vinder appel: betyder troppetransport-Vogt kan du videregive og dermed give med en minimal indsats for gratis levering zombie hær. 

Den vampyr antikvariske mødte hende som en person, tidligt i spillet.

engel fjer

Angel fjer søges af Knight Bus, som hende i Bay Fang (lov 3) betaler et besøg. For en halv snes af dem, han er klar til at give dig adgang til Cavaliers. Og selv hvis du ikke engang kan forpligte sig i dine byer denne kraftfulde rytter enhed tilflugt Group. I betragtning af, dog, at man ikke kan tage den avancerede version af eliten enhed, Sun Ridder med kavalerer sammen på ét sted.

The Knight Bus lover værdifuld støtte. Dog er 12 fjedre ikke udspilet så hurtigt. Heldigvis kan du levere dem gradvist og så lindre opgørelsen plads.

Kilde: Spil