Korte mellemmåltider: Hitman – Sniper


snap&# 039; du din snigskytteriffel og ben&# 039; du på udkig. På det rigtige øjeblik du trykker på Hitman: Sniper på aftrækkeren ...

Når et par år siden Hitman - Absolution kom på markedet, Square Enix fik ideen til at fremme spillet i flugt med en gratis Vorbestellerbonus. Med de såkaldte Hitman Sniper Challenge spillere blev tilbudt mulighed for at få en smag før i spillet og dermed at bygge bro over ventetiden indtil udgivelsen. Nu konceptet er taget op igen, men denne gang som et spil til mobile enheder med operativsystemer Android og iOS. I modsætning til tidligere udmeldinger Hitman er: Sniper ikke blive en free-to-play titel. Som med Hitman Gå omkring fem euro skal gelöhnt.

Hent app'en nusnap&# 039; du din snigskytteriffel og ben&# 039; du på udkig. På det rigtige øjeblik du trykker på Hitman: Sniper på aftrækkeren ...Hent app'en nusnap&# 039; du din snigskytteriffel og ben&# 039; du på udkig. På det rigtige øjeblik du trykker på Hitman: Sniper på aftrækkeren ...Hent app'en nusnap&# 039; du din snigskytteriffel og ben&# 039; du på udkig. På det rigtige øjeblik du trykker på Hitman: Sniper på aftrækkeren ...Hent app'en nusnap&# 039; du din snigskytteriffel og ben&# 039; du på udkig. På det rigtige øjeblik du trykker på Hitman: Sniper på aftrækkeren ...Hent app'en nusnap&# 039; du din snigskytteriffel og ben&# 039; du på udkig. På det rigtige øjeblik du trykker på Hitman: Sniper på aftrækkeren ...

Et par nervepirrende timer på kysten

Værneting denne gang er ikke et højhus i Chicago, men en idyllisk højteknologisk villa i den maleriske bugt Montenegro. Som en lejemorder Agent 47 ligger jeg på lur og få forskellige jobs, der har brug for at gøre det fra min bureau. For det meste kommer fra et bestemt mål. På Villa, i mellemtiden, syder af aktivitet. Nogle gæster fejre, andre diskutere vigtige forretninger og mange en festdeltager har det sjovt med en lille pige. Mellem de tilstedeværende var mange kriminelle og sikkerhedsfolk skjule, så jeg altid nødt til at holde øjnene åbne og foretrækker at vente et minut længere, og det abpasse det perfekte øjeblik.

Som en feinschmecker af Hitman Sniper Challenge jeg ved straks, hvordan vinden i denne Mobile kører spil, og hvad skal jeg kigge i spillet. Udover mit vigtigste mål, jeg kan de næste opgaver ikke forsømme, for uden en mission er ikke anses bestået. Blandt andet kan det være et bestemt mål score til at få en sikringskasse til at briste eller som at fastsætte særlige betingelser, såsom at dræbe en headshot, mens personen kører. Den nemmeste måde at illustrere dette på forbilledlig job.

Uddrag fra livet for en morder:

Min mission er en mand ved navn Markus Krug off - med et hoved skud, dette er den begrænsning! Gennem omfanget af min riffel se jeg scenen nøje. Jeg imponere mig gå afstande og forsøger at forudse synsfelter. Langsomt min puls stiger, trådkorset flytter hele tiden rundt og fingrene på den berøringsfølsomme skærm lidt fugtig. Efter kort tid fik jeg øje mit offer, men det er omgivet af sikkerhedsvagter. Nu er det tid for mig at bevare roen og vente på det rigtige tidspunkt. Når han er på vej ud mens hans livvagt for et øjeblik alene, jeg gribe chancen. En hurtig puf på berøringsskærmen og det virtuelle tilbagetrækning hurtigt tilbage. Det næste øjeblik ser jeg en kæmpe springvand af blod i området afregner bag offer på vægge, gulv og vinduer. Der er stor spænding i villaen, men min mission er fuldført, og ingen har nogen idé om, hvor skuddet kom, og at jeg er den skyldige. Et øjeblik senere har jeg min debriefing.

Bedre udstyr - højere rating

Som i denne type, de ca. 150 arbejdspladser fra at spille på den montenegrinske kyst. Dette efterfølges af en kort briefing og afhængigt af, hvor stor succes, jeg var, det hagler kul eller komponenter til rifler. Der er 13 af disse muskedonner, der også kan købe nogle. For den langsigtede motivation imidlertid give globale ranglister, som jeg kan sammenligne lande med lejemordere fra alle hjørner. er altid små detaljer omkring det, så jeg er nødt til at være opmærksom på nye ting hele tiden ændrer Ud over Villa og.

Indtryk ligge på lur i en halv time:

Hitman: Sniper kan glide mig ind i huden af ​​en lejemorder. Jeg er nødt til at slukke på et strategisk og omhyggelig tilgang forskellige mål og overholde sidemissioner. Efter kort tid spillet havde grebet mig, endnu en gang. Styringen virker fint for en moderat tilpasningsperiode. , En tablet er dog meget bedre at spille end en smartphone, fordi jo større finger er, jo mere han skjult fra handlingen. Schade er egentlig bare, at der kun er én mødested. Så smuk Montenegro ser også lidt mere sort ville helt sikkert have gjort titlen ikke aftage.