The Mighty Quest for Epic Loot: Alle oplysninger om Halloween begivenhedI løbet af Halloween begivenhed dig, Baron af Boshaftingen forskellige udfordringer, som kan tappes hendes smarte belønninger. Vi har derfor lavet en liste til dig, der er forlænget kontinuerligt indtil slutningen af ​​begivenheden.

2013/10/29:Den første udfordring vil løbe frem til den 30. oktober kl 15:00. Hvis du i konkurrencen hallen bare administrerer indtil da, slottet "noget ondt" komplet med tre kroner, vil du modtage til gengæld en EP-Boost, som overføres automatisk og som ved et trylleslag i din beholdning.

2013/10/30:Det er Halloween tid, og det vil hjemsøge pæn. Af denne grund, spørger du Baronen af ​​Boshaftingen, placere op i morgen i din uhyggelige vægge 5 ildelugtende Kriegerzu. Hvis du gør det, vinker dig til gengæld en fancy guld-Boost.

31.10.2013:Direkte Halloween Baron har et job til dig igen Boshaftingen. Dræber dig i morgen 40 knogle Spiller udplyndring af forskellige låse og cremer til en vitalitet løft fra. Som med de andre udfordringer i boost flytter næste dag i din beholdning.

Belønning i løbet af de Spooky Åbent Hus arrangementer:

  • 1. udfordring: 1 EP-Boost
  • 2: Udfordring: 1 Guld Boost
  • 3. Udfordring: 1 vitalitet boost